SOALAN LAZIM

1. Susu kacang berkhasiat Hevisure Gold sesuai untuk siapa?

  Susu kacang Hevisure Gold sesuai untuk:

  • Orang yang menghidap diabetes jenis 1 dan jenis 2
  • Orang yang berisiko menghidap penyakit kencing manis
  • Orang yang perlu meningkatkan sistem imun mereka dan meningkatkan kesihatan umum mereka.
  • Orang yang mempunyai masalah kelemahan fizikal, baru bangun sakit
  • Orang yang suka menggunakan protein tumbuhan, vegetarian atau menghadapi masalah apabila menggunakan susu haiwan

2. Apakah kegunaan susu Hevisure Gold?

Susu kacang Hevisure Gold membantu menyediakan nutrisi untuk penghidap diabetes. Produk ini membantu mengawal gula dalam darah dengan berkesan. Selain itu, bahan aktif Insumate dalam Hevisure Gold mempunyai keupayaan untuk mencegah 67% komplikasi diabetes.

Selain itu, susu Hevisure Gold menambah Omega 3,6, vitamin dan mineral yang bermanfaat untuk jantung, mengekalkan tekanan darah yang stabil dan meningkatkan daya tahan.

3. Bagaimana cara terbaik untuk menggunakan susu Hevisure Gold?

Cara membuat susu Hevisure Gold untuk pesakit kencing manis seperti berikut:

  • Sukat 2 sudu susu dengan sudu yang disediakan di dalam kotak (bersamaan dengan 20g serbuk Hevisure Gold)
  • Masukkan 150ml air suam (40-50 darjah Celsius)
  • Kacau sehingga susu tepung larut sepenuhnya. Gunakan semasa susu masih suam
  • Minum 2 gelas susu sehari pada waktu pagi dan petang.

Beri perhatian untuk menyimpan susu dengan teliti selepas membuka kotak. Selepas digunakan, kotak susu mesti ditutup rapat dan disimpan di tempat yang sejuk dan kering. Setelah dibuka, susu perlu digunakan sehingga 3 minggu untuk memastikan kualiti. Susu selepas membuat susu hendaklah digunakan segera atau disejukkan dan digunakan dalam masa 24 jam.

4. Bolehkah Orang makan makanan vegetarian menggunakan Hevisure Gold?

Vegetarian boleh menggunakan Hevisure Gold sepenuhnya. Kerana Hevisure Gold adalah 100% rangkaian susu kacang protein tumbuhan. Susu Hevisure Gold mempunyai rasa yang lazat daripada 11 jenis kekacang seperti badam, sachi, walnut, methi… kedua-duanya membekalkan nutrisi untuk penghidap diabetes dan membantu menstabilkan gula dalam darah.

5. Adakah Susu Hevisure Gold mempunyai sebarang kesan sampingan?

Hevisure Gold diekstrak daripada 11 jenis benih berkhasiat yang diimport terus dari AS. Ini adalah sumber nutrien terbaik, ditapis mengikut prosedur yang ketat, memenuhi piawaian antarabangsa.

Hevisure Gold adalah jinak, lebih mudah diserap daripada produk tenusu dari haiwan, tidak menyebabkan sendawa, senak. Produk tiada kesan sampingan, tidak memudaratkan badan walaupun digunakan dalam jangka masa yang lama. Anda boleh menggunakan susu diabetik Hevisure Gold sebagai ganti makanan ringan pada siang hari untuk membekalkan tenaga dan nutrisi.

6. Bolehkah saya minum susu Hevisure Gold tanpa kencing manis?

Anda boleh minum susu Hevisure Gold sepenuhnya untuk menambah nutrien walaupun anda tidak menghidap diabetes. Mereka yang sedang berdiet dan menurunkan berat badan boleh menggunakan susu Hevisure Gold untuk memastikan nutrisi yang mencukupi untuk badan sambil tetap mengawal gula dalam darah dan berat badan dengan baik.